Bejelentésholdhercegno.5mp.eu
Mi a csúcs?A HoldHercegnő!!!

Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek. Ráadásul most megkapod ajándékba A Hatékony Angol Tanulás Titkai tanulmányom.
Üzenőfal


Név:

Üzenet:Hírek
Augustus Prew and Hamvas Dániel

Hamvas Dániel 27 éves volt amikor a holdhercegnőben,a 20 éves Augustus Prew-et szinkronizálta. Dani hangja akkor egyáltalán nem volt mély,ahoz képest,hogy mennyi idős is volt. Augustus hangja pedig jóval mélyebb volt,miközben ő 7 évvel fiatalabb volt. Hát nem döbbenet?!!

tovább >>Üdvözöllek a Holdhercegnő címü honlapon!!!A történet főhőse a tizenhárom éves Maria (Dakota Blue Richards), aki édesapja halála után nevelőnőjével, Miss Heliotrope-pal (Juliet Stevenson) él. A kishölgy kénytelen hátrahagyni addigi fényűző életét, hiszen örökségül csupán adósságot, és egy réges-régi könyvet kapott édesapjától
Az örökségül kapott ódon könyv nem mindennapi, hiszen egy titokzatos, ősrégi történetet mesél el, amelyből Maria előtt két család viszálykodása elevenedik meg: a Merryweather és a De Noir családok között folyik a harc a Hold varázsgyöngyeiért. A kislány, ahogy egyre jobban belemélyed a történetbe úgy döbben rá, hogy Holdfölde veszélyben van.Köszi,hogy benéztél!Remélem,hogy tetszik az oldal.
Jó "szórakozást"!!!!


Szólj hozzá

Név:
E-mail címed:
Az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon
Szöveg:
Milyen nap van ma Magyarországon?Leivo [ 2010-08-20 15:58 ]

Szerintem nagyon király ez az oldal!


Gratula Marti!


SzavazásIngyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!